• Álom állásra vágysz? Kattints nálunk tovább!

    Októberben elstartol a megyei hírportálok új állásoldala.

    Október hónapban új területtel bővül cégünk szolgáltatási kínálata. Ezúttal az álláshirdetési, álláskeresési szakágban mozdulnak előre hírportáljaink egy vadonatúj fejlesztéssel, mely első sorban a helyi álláspiac munkaerő keresleti oldalát célozza meg friss, aktuális állásajánlatokkal.

    A digitális fejlesztés a Hírportálok eddig is népszerű „állás” menüpontját érintette, melyen októbertől a hírolvasó nagyközönség egy új keresőoldalt talál, ahol ez év őszétől folyamatosan böngészhetőek és megtalálhatóak a szűkebb és tágabb pátriárka folyamatosan bővülő és frissülő, aktuális állásajánlatai.

    A megújuló állás menüpont alatt nemcsak a munka után kutató pályázó jelöltek találhatják meg boldogulásukat, hanem maguk az álláshirdetők is, hisz karrier ajánlataikat a lehető leginformatívabb módon és helyen, a számukra legideálisabb, egyedi igényekre szabott megjelenítésben helyezzük a portálokat látogató sokezres látogatói közösségének szeme elé. Így hozzuk össze a helyi webes keresletet a helyi webes kínálattal immár az álláspiacon is.

    Az oldal fejlesztései itt természetesen nem állnak meg. Az innovációs tervek között szerepel egy jelentkezői regisztrációs platform is, ahová hamarosan a jelentkezők feltölthetik személyes pályázati anyagaikat, önéletrajzaikat, motivációs leveleiket is.