Hűségkártya

Hűségkártya

Szeretne részesülni napilapjaink kihagyhatatlan üzleti partner-akcióiból és kedvezményeiből? Ha igen, legyen Ön is Hűségkártya tulajdonos!

A hűségkártyával rendelkezők kedvezményes vásárlási lehetőségekhez, valamint szolgáltatásokhoz juthatnak a programban részt vevő több száz partnerünknél. Ezzel ismerjük el és honoráljuk olvasóink és partnereink hűségét egyaránt.

Hűségkártyát állítunk ki minden, lapunkhoz hosszabb távon kötődő, legalább éves vagy egy éven túli előfizetői szerződéssel rendelkező olvasónknak.

Ha önnek már van kártyája, akkor használja ki a számtalan kedvező vásárlási lehetőséget! Figyelje rendszeresen lapunk hasábjait, ahol friss információkat olvashat a hűségprogramunkról, a kártya nyújtotta állandó- és időszakos kedvezményekről! Ugyanitt megtalálhatja az aktuális hűségkártya-elfogadóhelyek listáját is!

Ha egyelőre nincs kártyája, mert még nem előfizetőnk, akkor eggyel több ok most belépnie napilapjaink elkötelezett olvasóinak népes táborába!

Ha már előfizetőnk, és mégsem kapott hűségkártyát, akkor azt jelezze felénk! (A hűségkártyát az egy éven túli, vagy éves szerződéssel rendelkező előfizetők számára bocsátottuk ki.)

Elérhetőségeink:

+36 80 442 444

husegprogram@inform.hu