Napilap előfizetés

Eljuttatni az előfizetett újságot kora reggel az olvasókhoz, és ellátni friss lappal az újságárusító helyeket – az Inform Média terjesztési részlegének ez a legalapvetőbb feladata.Három megyében több mint ezer kézbesítő indul útnak minden reggel, és viszi a napilapjainkat és a mellé megrendelt magazinokat.

E mellett külön gépezet gondoskodik arról, hogy minden reklamációt orvosoljunk. Call Centert, azaz aktív telefonközpontot működtetünk, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elérjük minden jelenlegi és reménybeli előfizetőnket.

Gyorsan növekszik már digitális lapjaink olvasótábora is. Az ő kiszolgálásukat  egy erre specializálódott stáb látja el telefonon, és email segítségével. Még tovább lépve: webáruházat is működtetünk a terjesztés keretében, ahol mind a digitális mind a nyomtatott lapjaink megrendelhetőek.

Terjesztési munkatársainkat egy külön bejövő hívást kezelő telefonközpont szolgálja ki, tehát bárki számára elérhetőek az egyes  terjesztési ügyekben illetékes kollégák-hiszen az üzemidőn kívüli hívásokat az üzenetrögzítés  nyomán mindig visszahívjuk 24 órán belül.

Rugalmas előfizetési rendszerünkkel ügynökeink segítségével is megismerkedhetnek olvasóink. Gyakorta fordulunk olvasóinkhoz levélben is, amelyet kézbesítőink juttatnak el mindenkihez, ugyanúgy mint a hűségkártyákat, amelyek minden aktív előfizetőnket megilletnek, és számos nagyon kedvező vásárlási lehetőséget nyitnak meg mindhárom megyében.

Kérünk minden előfizetőt hogy bátran keressen minket telefonon, levélben, emailban, akár orvosolni való ügyben, akár javaslatokkal, vagy kérésekkel!

Számunkra minden információ a jobb teljesítés alapja!

Terjesztési logisztikai vezető:

Tóth István

Email: istvan.toth@kelet.hu


Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Terjesztési területfelelős csoportvezető:

Kálmán Mária

Email: maria.kalman@eszak.hu


Hajdú-Bihar megyei Terjesztési területfelelős csoportvezető:

Oláhné Berecz Eszter

Email: eszter.olahne@naplo.hu


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Terjesztési vezető:

Erős Péter

Email: peter.eros@kelet.hu


Fizessen elő napilapunkra online:

Észak-Magyarország: elofizetes.eszak.hu

Hajdú-bihari Napló: elofizetes.naplo.hu

Kelet-Magyarország: elofizetes.kelet.hu


Előfizetéssel kapcsolatban és kézbesítési észrevételek esetén, kérem keressen fel Bennünket a következő elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-80/442-444

Email:

Borsod megye: reklamacio@eszak.hu

Hajdú-bihar megye: reklamacio@naplo.hu

Szabolcs megye: reklamacio@kelet.hu