Borsod Online hirdetések

Portáljaink folyamatosan tudósítanak Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg valamint Hajdú- Bihar megyék mindennapi életének legfrissebb történéseiről, beszámolnak a legfontosabb közéleti eseményekről, széleskörű betekintést nyújtanak a megyei sportéletbe, folyamatosan nyomon követik és megjelenítik a megyei sportcsapatok szereplését, s a helyi aktualitásokon túl friss és releváns tájékoztatást nyújtanak a portálok széles olvasóközönsége számára a legjelentősebb hazai és külföldi hírekről egyaránt.

Oldalainkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.

Portáljaink tematikus aloldalakból, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar valamint Szabolcs- Szatmár-Bereg megyék településeinek oldalaiból épülnek fel. A helyi hírek, aktualitások iránt érdeklődő látogatóik elsősorban a megyeközpontok (Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza) és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalainkon portálonként több mint 50 ezer követőt tudhatunk magunk mellett, akik naponta többször látogatnak át a közösségi hálón megjelent friss cikkeinket olvasva a Boon, Haon és Szon híroldalaira.

Az auditált látogatottsági adatok szerint 2017 májusában a Boon a maga havi 96 811 valós megyei látogatószámával az ország többi vezető megyei hírportáljához viszonyítva is kiemelkedően magas , így joggal mondhatjuk el magunkról, hogy valóban egyedülálló elérést tudunk biztosítani ügyfeleink számára a megyei internetezők körében*.

*Forrás: gemius-DKT Audiance 2017-05 (15+, belföldi közönség)

Értékesítési vezető:

Balogh Annamária

Email: annamaria.balogh@inform.hu


Regionális Online értékesítő és média tanácsadó:

Szádvári Magdolna

Telefon: +36 30 443 1751

Email: magdolna.szadvari@inform.hu


Pánczél Osváth Mariann

Telefon: +36 30 543 0277

Email: mariann.osvath@inform.hu


Ügynökségi értékesítés (Budapest):

Pálóczi Tamás

Telefon: +36-20/579-5689

Email: tamas.paloczi@inform.hu


Személyre szabott és eredményes hirdetést szeretne?