Digitális Észak

Cégünk piacvezető a digitális napilapok területén. Az országban elsőként, már 2003-ban elérhetővé tettük az Észak-Magyarország olvasói számára napilapunk lapozható PDF-változatát. Ezt néhány évvel később olvasóbarátabb, cikkenként kattintható weboldalra cseréltük.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig mára Kelet-Közép Európa legmodernebb, interaktív digitális újságjából tájékozódik nap mint nap több ezer olvasónk.

Természetesen az eszak.hu oldalunk mobilreszponzív, azaz bármilyen eszközön (okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) kiváló olvasási minőséget biztosít, de emellett ingyenesen letölthető applikációnkon keresztül is elérhetik előfizetőink mind a napilapot, mind az ahhoz kapcsolódó magazinjainkat.

Az ingyenesen letölthető applikációnkban előfizetőinknek arra is lehetősége nyílik, hogy lapszámainkat letöltve, később akár offline, azaz internetkapcsolat nélkül is olvassák az Észak-Magyarország legfontosabb híreit. Napilapunk appja Android és iOS-rendszerű eszközökre is letölthető és elérhető rajtuk az a felolvasó funkció, ami a látássérültek számára is hozzáférhetővé teszi a híreket.

Az országban egyedülálló módon csak az Inform-napilapoknak van esti kiadása. Az Észak-Magyarország esti kiadása elérhető a www.eszak.hu oldalon, valamint az Észak mobilapplikációjában, ahol előfizetőink már a másnapi újság legfrissebb híreit olvashatják.

 

A Digitális Észak előnyei:

– Kényelmesen elérhető tartalom mobil eszközökről is.

– Böngészhető színes képgalériák.

– Azonnal megoszthatja híreinket barátaival e-mailben vagy a közösségi oldalakon.

– Vasárnaptól péntekig 19 órai esti kiadás a másnapi újság legfontosabb cikkeivel.

– Ingyenes Android vagy iOS mobilkészülékre letölthető applikáció, amivel élménnyé válik a digitális lapunk olvasása.

 

Kérdése van? Forduljon digitális csapatunkhoz bizalommal a +36-80-442-444-es telefonszámon vagy írjon a digitaliselofizetes@eszak.hu címre.

„Előfizetéssel kapcsolatos kérdése van? Elfelejtette jelszavát? Forduljon hozzám bizalommal!”

Tóth Anikó

Ügyfélkapcsolati munkatárs

aniko.toth@inform.hu


„Azért dolgozunk, hogy élmény lehessen a digitális lapok olvasása!”

Regisztráljon és 8 cikk erejéig ingyen próbálhatja ki a Digitális Északot!

Válassza webshopunkat, ahol már akár 199 Forintért is előfizethet a Digitális Északra!*

*Az ajánlat részleteiért kérjük, látogasson el az elofizetes.eszak.hu oldalra!