Digitális Napló

Cégünk piacvezető a digitális napilapok területén. Az országban elsőként, már 2003-ban elérhetővé tettük a Hajdú-bihari Napló olvasói számára napilapunk lapozható PDF-változatát. Ezt néhány évvel később olvasóbarátabb, cikkenként kattintható weboldalra cseréltük.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig mára Kelet-Közép Európa legmodernebb, interaktív digitális újságjából tájékozódik nap mint nap több ezer olvasónk.

Természetesen a naplo.hu oldalunk mobilreszponzív, azaz bármilyen eszközön (okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) kiváló olvasási minőséget biztosít, de emellett ingyenesen letölthető applikációnkon keresztül is elérhetik előfizetőink mind a napilapot, mind az ahhoz kapcsolódó magazinjainkat.

Az ingyenesen letölthető applikációnkban előfizetőinknek arra is lehetősége nyílik, hogy lapszámainkat letöltve, később akár offline, azaz internetkapcsolat nélkül is olvassák  Hajdú-bihari Napló legfontosabb híreit. Napilapunk appja Android és iOS-rendszerű eszközökre is letölthető és elérhető rajtuk az a felolvasó funkció, ami a látássérültek számára is hozzáférhetővé teszi a híreket.

Az országban egyedülálló módon csak az Inform-napilapoknak van esti kiadása.  Hajdú-bihari Napló esti kiadása elérhető a www.naplo.hu oldalon, valamint a Napló mobilapplikációjában, ahol előfizetőink már a másnapi újság legfrissebb híreit olvashatják.

 

A Digitális Napló előnyei:

– Kényelmesen elérhető tartalom mobil eszközökről is.

– Böngészhető színes képgalériák.

– Azonnal megoszthatja híreinket barátaival e-mailben vagy a közösségi oldalakon.

– Vasárnaptól péntekig 19 órai esti kiadás a másnapi újság legfontosabb cikkeivel.

– Ingyenes Android vagy iOS mobilkészülékre letölthető applikáció, amivel élménnyé válik a digitális lapunk olvasása.

 

Kérdése van? Forduljon digitális csapatunkhoz bizalommal a +36-80-442-444-es telefonszámon vagy írjon a digitaliselofizetes@naplo.hu címre.

„Előfizetéssel kapcsolatos kérdése van? Elfelejtette jelszavát? Forduljon hozzám bizalommal!”

Tóth Anikó

Ügyfélkapcsolati munkatárs

aniko.toth@inform.hu


„Azért dolgozunk, hogy élmény lehessen a digitális lapok olvasása!”

Regisztráljon és 8 cikk erejéig ingyen próbálhatja ki a Digitális Naplót!

Válassza webshopunkat, ahol már akár 199 Forintért is előfizethet a Digitális Naplóra!*

*Az ajánlat részleteiért kérjük, látogasson el az elofizetes.naplo.hu oldalra!