Észak-Magyarország

Az Észak-Magyarország 1944-ben alapított független újság, Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen napilapja. A megye és a család lapja.

Megjelenik minden hétköznapon és szombaton. Kontaktusszáma 175 000 – naponta ennyiszer veszik kézbe. 16 oldalon nyújt megbízható, hiteles információkat, híreket, szórakoztató, hasznos olvasnivalókat, képeket Borsod-Abaúj-Zemplén közösségi-társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai életéről. Szerkesztőségünk egyedüli specialistája és hírforrása a népszerű helyi sportéletnek.

A nyomtatott példányok mellett a szerkesztőség az Észak-Magyarország digitális változatát is naponta kínálja olvasóinak – járjanak bármilyen messze az otthonuktól, a www.eszak.hu oldalon, illetve androidos applikációnk segítségével naprakészen tájékozódhatnak arról, mi történik szeretett megyénkben.

Az Észak-Magyarország negyedévente 9 plusz kiadvánnyal szolgál olvasóinak. Sokszínű mellékleteink, települési oldalaink, járási összeállításaink egy-egy területen minden háztartásba eljuthatnak.

Szerkesztőségünk készíti a Kontúrt is – társasági, üzleti, életmód magazinunk negyedévente jelenik meg.

Ha Ön még nem tagja népes olvasóközönségünk hűséges táborának, itt az idő csatlakozni hozzánk, fizessen elő lapunkra, s részesüljön a napi információkban, élményekben kedvezményekben velünk!

elofizetes.eszak.hu

Főszerkesztő:

Uri Mariann

Email: mariann.uri@eszak.hu


Értékesítésfejlesztési vezető:

Varga Zsolt

Email: zsolt.varga@kelet.hu


Regionális értékesítési vezető:

Maros Éva

Email: eva.maros@eszak.hu


Terjesztési területfelelős csoportvezető:

Kálmán Mária

Email: maria.kalman@eszak.hu


Honlap: www.eszak.hu

Telefonszám: +36-46/998-998

Írjon nekünk: eszeri@eszak.hu, vagy  info@eszak.hu,