Hajdú-bihari Napló

A Hajdú-bihari Napló első száma 1944-ben jelent meg, még Néplap néven. Az újság azóta is egyeduralkodó a megyében, vezető szerepe nem csökkent az évtizedek alatt. A Naplónak független megyei napilapként továbbra is komoly véleményformáló ereje van a Hajdúságban.

Újságíróink, szerkesztőink arra törekszenek, hogy lapunkba túlnyomó többségében saját készítésű, igényes, izgalmas, olvasmányos anyagok kerüljenek.

A legfrissebb hírek mellett rendszeresek a tematikus oldalak, mint például a Debrecen, a Megyénből, a Sport, a Szépség, az Egészég, a Kultúra, a Fórum, a Gazdaság, az Oktatás, a Fiataloknak vagy éppen a Programajánló. A szerkesztőség tagjai a kor kihívásainak megfelelően, különböző mellékleteket és érdekes kiadványokat is készítenek, többek között a Kontúrt, a TV Pluszt, különböző receptfüzetek és a Virágkarneváli magazint.

Ha Ön még nem tagja népes olvasóközönségünk hűséges táborának, itt az idő csatlakozni hozzánk, fizessen elő lapunkra, s részesüljön a napi információkban, élményekben kedvezményekben velünk!

elofizetes.naplo.hu

Főszerkesztő:

Boros Norbert

Email: norbert.boros@naplo.hu


Értékesítésfejlesztési vezető:

Varga Zsolt

Email: zsolt.varga@kelet.hu


Értékesítési csoportvezető:

Csengeri Imre

Telefonszám: +36-20/262-4557

Email: imre.csengeri@naplo.hu


Terjesztési logisztikai vezető:

Tóth István

Email: istvan.toth@naplo.hu


Honlap: www.naplo.hu

Telefonszám: +36-52/998-181

Írjon nekünk: naplo@naplo.hu