Kelet-Magyarország

Hagyomány és megújulás – generációk napilapja!

Olvasóknak, olvasókról írni – tulajdonképpen ennyi a siker titka, amelyre több mint hetven év után is bátran építhet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapja: a Kelet-Magyarország.

Az elmúlt hét évtized kötelez – a közel 570 ezres lélekszámú megyében „a Kelet” ilyen hosszú ideje piacvezető és őrzi meghatározó szerepét a tájékoztatásban. Ezt az újságot valóban szeretik az olvasók, bizonyíték erre az előfizetők népes tábora, a folyamatosan magas olvasottsági mutatószám.

Ezt a kötődést azonban napról napra szívós, kemény és elkötelezett munkával kell megőrizni, s megerősíteni. Erre esküdött föl a szerkesztőség stábja, melyet képzett újságírók, fotóriporterek alkotnak, s akik számára a legfontosabb követelmény az olvasók iránti tisztelet, a hivatás iránti alázat.

Igazi tartalommal kell megtölteni a lapot, és a napjaink hírversenyében elvárás, hogy amit a Kelet-Magyarország nyújt az olvasóknak, az valamiben mindig legyen több, más, színesebb, érdekesebb. Természetesen a kor infokommunikációs technikájának megfelelve már nem csak nyomtatott, hanem digitális változatban is. Ennek szellemében a Kelet-Magyarország jelenléte, munkája, küldetése messze túlmutat Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakosságának tájékoztatásán. A legkülönbözőbb módon és területen van jelen a megye életében, legyen az gazdaság, kultúra, sport, egészségügy, közbiztonság, vagy épp szolidaritás. Mindezekről nem csak tudósítunk, hanem kezdeményező szerepet is vállalunk, többnyire nemes célok eléréséhez megnyerve az itt élőket.

A Kelet-Magyarország nem csupán a hír, hanem az összetartozás örömének is a forrása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Ha Ön még nem tagja népes olvasóközönségünk hűséges táborának, itt az idő csatlakozni hozzánk, fizessen elő lapunkra, s részesüljön a napi információkban, élményekben kedvezményekben velünk!

elofizetes.kelet.hu

Főszerkesztő:

Nyéki Zsolt

Email: zsolt.nyeki@kelet.hu


Értékesítésfejlesztési vezető:

Varga Zsolt

Email: zsolt.varga@kelet.hu


Értékesítési csoportvezető:

Homonyik Tibor

Telefonszám: +36-20/219-2341

Email: tibor.homonyik@kelet.hu


Terjesztési logisztikai vezető:

Tóth István

Email: istvan.toth@kelet.hu


Honlap: www.kelet.hu

Telefonszám: +36-42/999-111

Írjon nekünk: kelet@kelet.hu